PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

KATALOG PROSTOVOLJSKIH AKTIVNOSTI ZA MLADE V ČASU POLETNIH POČITNIC 2021

Če želiš počitnice preživeti na drugačen način,
prispevati svoj delček za boljši svet
in se srečati z vrstniki,
ki jim ni težko pomagati drugim,
te vabimo v prostovoljstvo.

 

 

Prostovoljstvo ni samo pomoč nekomu, ki pomoč potrebuje, ampak tudi priložnost za nabiranje izkušenj, raziskovanje poklicev, spoznavanje novih prijateljev in še marsikaj drugega.

 

V mnogih prostovoljskih organizacijah kljub epidemiji na varen način izvajajo svoje programe, zato je pomoč mladih rok in bistrih glav zelo dobrodošla.

 

Vse zbrane aktivnosti so namenjene mladim prostovoljcem do 30. leta. Tiste, ki so primerne tudi za mladoletne, so na vrhu označene z zelenim znakom (roke), ki označuje »Mladim prostovoljcem prijazno organizacijo«. To pomeni, da za mlade prostovoljce poskrbijo usposobljeni mentorji, ki mlade uvedejo v delo, jih pri tem spremljajo, spodbujajo in jim zagotavljajo varne pogoje za delo. Modri znak (roke) označuje aktivnosti, ki so tudi medgeneracijske obarvane.

 

Vabimo te k sodelovanju v aktivnostih, ki bodo med poletnimi počitnicami 2021 potekale v različnih krajih po Sloveniji; vabljeni, da si ogledate in preberete čisto vse!

 

Želimo vam prijetne počitniške dni, polepšane s prostovoljstvom!

 

Veseli bomo tudi zapisa tvoje počitniške prostovoljske izkušnje, morda s fotografijo.  Sprejemamo jih na novice@filantropija.org

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki