PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Medgeneracijsko prostovoljstvo

Projekt Sadeži družbe in medgeneracijski skupnostni centri Hiše Sadeži družbe so uspešni projekti Slovenske filantropije, ki že od leta 2006 spodbujajo in promovirajo medgeneracijsko prostovoljstvo.


Spodbujamo medsebojno razumevanje

Od leta 2006 povezujemo šole, društva upokojencev in ostale podobne organizacije ter podpiramo medgeneracijsko sodelovanje in izmenjavo znanj med mlajšo in starejšo generacijo. Na tak način presegamo predsodke med generacijami in dosegamo tesnejše povezave in sodelovanje med generacijami.


Leta 2009 smo odprli prvi medgeneracijski skupnostni center v Murski Soboti, Hišo Sadeži družbe, kjer se srečujejo in skupaj ustvarjajo stari in mladi. Po zgledu Hiše v Murski Soboti smo leta 2011 začeli snovati Hišo Sadeži družbe v Vipavi, v začetku leta 2014 pa smo odprli Hišo Sadeži družbe v Črnomlju in Žalcu. Več

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki