PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Regijski obiski 2018

Slovenska filantropija je v letošnjem letu izvedla dva regijska obiska, da se je neposredno na terenu seznanila z izzivi, s katerimi se srečujejo prostovoljske organizacije v različnih predelih Slovenije, hkrati pa je spodbudila in okrepila sodelovanje s prostovoljskimi organizacijami in lokalnimi skupnostmi, jih informirala o novostih na področju prostovoljstva in tako prispevala k razvoju prostovoljstva na regionalni in lokalni ravni.


Prvi regijski obisk smo 25. oktobra 2018, v soorganizaciji z Mestno občino Novo mesto, izvedli v prostorih Mestne občine Novo mesto. 


Poročilo z obiska si lahko preberete tukaj. 


Drugi letošnji regijski v Osrednjeslovenski regiji smo organizirali skupaj z Mestno občino Ljubljana. Izvedli smo ga 7. novembra 2018.

Poročilo z obiska si lahko preberete tukaj. 

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki